Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Autoreclame

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste autoreclame trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende auto stickers, unieke autoreclames passend bij uw bedrijf. Tevens bestickeren vakkundig uw auto. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van uw auto in folie.

Waarom autoreclame

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met u te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Daarom is de auto een perfect reclamemiddel. Autobelettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En daardoor gaat het veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie autobelettering echt het verschil kan maken.

Hoe werkt dit?

Als full-service bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Zo kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Bovendien is restyling van auto’s een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Vrijblijvend ontwerp

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Wij beschikken over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. Of maak gebruik van ons offerte formulier. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.

Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!

Onze rijdende visitekaartjes ...

Slief
Texaco
Firezone
BöKKERS
HindZ
HindZ
ProjectDeZign
Becomm
Palingrokerij R&G
New York Pizza
Accres
Becomm
Accell
Re-Part / Bensel
Vitalis
Praktijk Tranceforma
Hamer BV
Gigant