Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Vertel duidelijk de weg!

Wanneer bezoekers worden ontvangen in gebouwen of publieke ruimten worden ze geconfronteerd met vele visuele indrukken. De bewegwijzering moet daarbij voldoende opvallen, de bezoeker een houvast bieden en vertrouwen geven zodat deze zich meteen welkom voelt.

Wij leveren een grote variatie aan modulaire bewegwijzeringssystemen in allerlei materialen en uitvoeringen. Bezoekers en personeel worden op consistente wijze begeleid vanaf de entree tot aan de plaats van bestemming.

Onze bewegwijzering is gebaseerd op kennis en inzicht in gedrag en informatiebehoefte van mensen in een onbekende omgeving. Het vaststellen en verstrekken van de minimale informatie om hen maximaal te begeleiden naar de juiste plek, is ons specialisme.

Offerte aanvragen

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw bewegwijzering én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte, en eventuele andere eigenschappen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie.!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.
Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!