Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Freesletters

Mooie freesletters en gevelletters maken is onze passie bij Bevisible Reclame. We leveren gefreesde en gelaserde gevelletters in diverse materialen, diktes en kleuren. Uw bedrijfsnaam of –logo ziet er strak uit op de gevel van uw pand. Is het bij u ook tijd voor mooie freesletters op de gevel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Diverse materialen

Onze freesletters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een materiaal dat we hiervoor graag gebruiken is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende acrylox translucent. Tevens produceren we ook aluminium, dibond en rvs freesletters.

Offerte aanvragen

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw freesletters én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, verlicht / onverlicht, positie, vorm en materiaalkeuze.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie.!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.
Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!