Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Lichtreclame

De gevel van uw winkel of bedrijfspand. Vaak zien klanten dit als eerste. Dan wil je natuurlijk een goede en liefst onvergetelijke eerste indruk maken. Kies dan voor een mooie lichtreclame. Wij ontwerpen en produceren lichtreclames die binnen uw huisstijl passen.

Waarom lichtreclame

Met een mooie lichtreclame op uw bedrijfspand kunt u potentiële klanten naar binnen trekken. Bevisible heeft jaren ervaring op het gebied van lichtreclame. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Want naast lichtreclame op uw gevel kunt u ook denken aan lichtbakken, verlichte doosletters en combinaties met een verlichte zuil en lichtlijnen. Wij vertalen graag uw huisstijl naar een passende uiting in lichtreclame.

Diverse materialen

Wij gebruiken veelal aluminium doosletters, gefreesde logo’s of gegoten acrylaat met LED- verlichting. Wij kiezen voor LED omdat dit duurzaam en beter voor het milieu is én aantrekkelijker voor uw portemonnee. Bij lichtreclame bieden wij de mogelijkheid voor verlichting met de uitstraling aan de voorzijde, achterzijde of een combinatie van beide.

Offerte aanvragen

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw lichtreclame én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, verlicht / onverlicht, positie, vorm en materiaalkeuze.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie.!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.
Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!