Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Reclamezuilen

Uit hoogwaardig aluminium of geschuurd RVS gemaakte reclamezuilen zijn de meest voorkomende reclamezuilen. Maar ook bijvoorbeeld glas, gebold of plat, met belettering achter het glas. Een reclamezuil kan rechthoekig zijn, schuin, of ovaal. Eigenlijk kan iedere vorm gemaakt worden. Een fondplaat naar wens uit acrylaat, of polycarbonaat. Of een aluminium voorplaat met uitgefreesde letters, waarachter dan lichtdoorlatend plexiglas wordt gelijmd. Of lichtdoorlatende letters die uitsteken uit de bak met reliëf! Verlichte reclamezuilen worden normaal gesproken met Tl‐armaturen uitgelicht. Ook kan er in de zijkant van de zuil een neonlijn worden gemonteerd als krachtige eye-catcher.

Wij verzorgen en begeleiden het hele traject van ontwerp tot montage en uitvoering door onze vakkundige designers en monteurs, of het nu een standaardontwerp betreft of iets geheel op maat gemaakt.

Mogelijkheden

  • Zuilen onverlicht: Zuilen in een RAL-kleur met directe belettering. Aanlichting is gewoon mogelijk met indirecte verlichting, bijvoorbeeld met grondspots
  • Zuilen verlicht: Zuilen met translucent folie of met uw logo of tekst uitgevreesd en/of doorgestoken voorzien van energiezuinige LED-verlichting van binnenuit
  • Maatwerk: Standaardopties bestaan vaak niet voor niks maar Tinttotaal denkt graag out of the box en is uitermate creatief in het meedenken om voor u tot het beste resultaat te komen
  • Visual Magnetics: Nieuw bij reclamezuilen is de mogelijkheid die te beletteren met visual magnetics waardoor u makkelijk kunt wisselen van bedrukking.

Offerte aanvragen

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw reclamezuil én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, verlicht / onverlicht, positie, vorm en materiaalkeuze.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie.!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.
Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!