Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Groots opvallen met spandoeken

Foto’s, full-color logo’s, stickers, buitenpresentaties, posters. En dat op groot formaat, maatje XXL. Met spandoekframes valt u op. Voor al uw promotiemateriaal en binnen- en buitenreclame hebben wij een oplossing. Wij staan voor u klaar van ontwerp tot eindproduct en montage.

Waarom spandoekframes?

Met spandoekframes weet u zeker dat u opvalt. Zeker wanneer u kiest voor full-color. Gegarandeerd succes! En printen kan tegenwoordig haast op iedere printmedia. Niet alleen op papier maar denk ook aan zeildoek, folie, hout, aluminium panelen… Bijna alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de afwerking van de prints. U vraagt, wij draaien!

Diverse mogelijkheden

Wilt u een spandoek aan de gevel hangen? Of een spandoek in een frame voor op de beurs? Met onze spandoekframes is letterlijk alles mogelijk. U kunt elke afmeting en vorm bepalen. Het fullcolour spandoek hangt met elastieken in een stevig buizenframe en is wind- en weerbestendig. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte!

Montage

We leveren het spandoekframe compleet met alle buizen, koppelstukken en montagemateriaal. Ook het spandoekframe monteren kunt u aan ons overlaten. We assisteren u vanaf het ontwerp tot de montage. Het spandoekframe hangt binnen no time op z’n plek. Heeft u vragen over dit prachtige product? Laat het ons weten!

Offerte aanvragen

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw spandoeken en frames én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, positie, vorm en materiaalkeuze.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie.!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.
Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!