Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Behangpapier van Prime

Nieuw in ons assortiment van Bevisible Reclame. De Prime Wallpaper NW is een licht gestructureerd non-woven (vlies)behang met een gewicht van 350 per m². Dit behang is geschikt voor vlakke en gladde binnentoepassingen en is te printen met onze latexinkten. Prime Wallpaper NW is aan te brengen door behanglijm op de ondergrond aan te brengen en is gemakkelijk te verwijderen met water en een schoonmaakmiddel. Voor het aanbrengen van dit behang wordt een PVA-lijm geadviseerd. Prime Wallpaper NW voldoet aan brandklasse B1/M1 en is PVC- en weekmakervrij, waardoor het een ideale printmedia is voor veeleisende ruimtes op het gebied van milieuvriendelijkheid en veiligheid.

In diverse uitstralingen te verkrijgen

Dit behangpapier van Prime is in verschillende soorten leverbaar. Van een glad oppervlak tot een linnenuitstraling. Hieronder treft u de verschillende soorten aan.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit product. Wij staan u graag te woord. Wilt u samples ontvangen? Ook geen probleem bij Bevisible Reclame. Alle soorten hebben wij op voorraad en kunnen worden afgestuurd zodat u dit goed kunt beoordelen.

Ontwerp nodig?

U heeft een idee in uw hoofd of wellicht een mooie foto die u graag afdrukt ziet. Maar dan meteen het probleem: hoe gaat u dit aanleveren bij ons? Geen paniek, onze studio maakt graag enkele vrijblijvende ontwerpen op basis van uw briefing. Na uw akkoord maken wij het bestand printklaar en drukken dit af.

Gladde uitstraling

Leer uitstraling

Linnen uitstraling

Fiber uitstraling

Penseel uitstraling