Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77

Wat is contour snijden?

Wilt u stickers laten maken die niet vierkant of rechthoekig zijn, maar als vorm wat u maar kunt bedenken? Met de optie contour snijden kunnen wij uw stickers met onze snijplotters exact uitsnijden op een door uw gewenste vorm. Denk hierbij aan toepassingen zoals raamstickers, vloerstickers of keuringsstickers.

De stickers worden half-cut uitgesneden. Wat betekent dat de uitgesneden sticker blijf zitten op een schutvel. Dit schutvel wordt rechthoekig uitgesneden. Je kunt de sticker daarna heel eenvoudig opplakken, bijvoorbeeld met behulp van onze applicatietape.

Hoe maak ik dit op?

Is het geen lastige opgave om een contourlijn toe te voegen aan uw opgemaakte bestand. Wij leggen dit stap voor stap uit in een PDF document die u kunt downloaden door rechts op het blauwe PDF icoon te klikken.

Komt u er niet uit? Geen paniek. Wij staan graag voor u klaar om hulp te bieden.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit product. Wij staan u graag te woord. Wilt u samples ontvangen? Ook geen probleem bij Bevisible Reclame. Wij hebben diverse stickermaterialen op voorraad en kunnen worden afgestuurd zodat u dit goed kunt beoordelen.