Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn
055 - 521 34 77
Autoreclame Belettering Apeldoorn

De Opdracht

In de maand oktober hebben wij de opdracht verzorgd voor Accres Apeldoorn om alle voertuigen naar nieuwe huisstijl om te zetten. Dit betrof nieuwe voertuigen alsmede de reeds rijdende. De belettering moest eenvoud uitstralen maar grootst de naam communiceren. Tevens een verwijzing naar de diverse divisies binnen Accres.

Het Ontwerp

Op basis van deze input hebben wij diverse ontwerpen gemaakt waar vervolgens het definitieve ontwerp uit werd kozen door Accres. Alle voertuigen van Europese afkomst en na bouwjaar 1980 hebben wij in ons database systeem staan op schaal. Door het type voertuig op te zoeken in deze database hebben wij een goed beeld qua afmetingen en rondingen. De klant hoeft dus niet altijd langs te komen om zijn of haar voertuig in te laten meten door ons.

De Productie & Montage

Wij werken al jaren met folie’s van 3M wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo ook voor deze voertuigen. Om precies te zijn folies uit de 3M-50 serie. Het ontwerp wordt door ons vergoot met factor 30 om vervolgens snijvellen per kleur te produceren door onze Summa Plotters. Deze machines snijden door de folie heen maar niet door het achtervel, ook wel backing genoemd. De volgende stap is het verwijderen van overtollige folie en de vellen voorzien van een applicatietape. Dit vereenvoudigt het plakken. Als laatste worden de setjes samengesteld per voertuig.

Wij vragen vriendelijk om de voertuigen wasstraat schoon aan te bieden zonder wax of dergelijke producten. Is dit wel het geval, uiteraard geen probleem echter zijn wij langer bezig om de lak goed schoon- en vetvrij te maken.

Is het voertuig eenmaal schoon, dan worden de vellen op stand tegen het voertuig gehangen om zo precies de positie te bepalen conform ontwerp. Alle maten worden netjes door ons opgeschreven zodat de teksten en logo’s op exacte dezelfde posities zitten als de andere voertuigen.

Meer weten?

Informeer naar uw mogelijkheden. Dit kan door bijvoorbeeld één van onderstaande manieren te gebruiken.

Bel ons

Neem gerust contact met ons op onder nummer 055 – 521 34 77. Wij staan u graag te woord!

Mail ons

Stuur gerust uw (aan)vraag via de mail naar ons toe: info@bevisible.nl. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passend voorstel met sfeerimpressie.!

Onze showroom

Van 08.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wilmersdorf 6 in Apeldoorn.
Hier kunnen wij u gericht voorbeelden laten zien van producten die wij leveren. En de koffie staat klaar!