WeCreativez WhatsApp Support
Rob Sprenger
Adviseur Bevisible Reclame
Welkom op onze website. Snel en makkelijk antwoord op je vragen? Verstuur je bericht en Rob geeft antwoord via WhatsApp!
Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC Apeldoorn

Onze openingstijden:

 • Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag zijn wij gesloten
 • Volg ons

  LG Interior films

  Nieuw in ons assortiment. LG Interior films. Deze interieurfolies zijn geschikt voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Deze folies zijn te gebruiken voor het beplakken van vlakke en lichtgebogen gladde interieurtoepassingen. Denk dan aan deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften en plafonds. LG Interior Films zijn vuil- en krasbestendig, zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een lange levensduur en voldoen aan brandklasse B1. Door de airfree lijmtechnologie zijn luchtinsluitingen gemakkelijk weg te rakelen en kan de folie snel en eenvoudig aangebracht worden. De lijmlaag heeft een hoge (aanvangs)hechting waardoor deze folie voor vele ondergronden geschikt is. Voor het aanbrengen van de folie rondom hoeken wordt een LG primer geadviseerd.

  Project Radboud UMC Nijmegen

  Bekijk ons project bij Radboud UMC in Nijmegen wat wij hebben uitgevoerd met LG Interior folie. 270 lockers omgezet van blauw naar wit.

  Weer weten over deze folie?

  Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen contact met u opnemen.

  Laat een reactie achter